Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

RÓLUNK

A cég egyszemélyes vállalkozásként indult 1993-ban, Molnár Péter kerékpárversenyző által nagy elhivatottsággal, csak úgy, mint ahogyan azt versenyzői pályafutása során tette, s ért el olyan eredményeket – országúti verseny kerékpározás ötszörös magyar bajnoka – melyekre ő és családja is méltán lehet büszke. Bízva töretlen kitartásában elindította a Csepel Kerékpárt Bt. nagykereskedést, melynek fő profilja a Schwinn Csepel kerékpárok forgalmazása volt. A vállalkozás hamar kinőtte önmagát, a megnövekedett logisztika és akkori forgalma alapján 2001-ben bázis raktár nyitására került sor Csepelen, hogy a megnövekedett igényeket ki lehessen szolgálni. Éveken keresztül fejlődött vállalkozása, alkalmazottak felvételére került sor és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a géppark is megújult, új gépjárművek beruházása történt meg.

2005-ben a vállalkozás telephelye Szolnokra költözött (5000 Szolnok, Alcsi - sziget 78/A), itt került kialakításra, a jelenleg is működő egyik raktárbázis, mely infrastrukturális átalakítások után, - újabb raktárak építése, a meglévő raktárház felújítása – teljesen alkalmassá vált a nagykereskedés forgalmának lebonyolítására. A cég dinamikus növekedésének köszönhetően a cégforma 2010-ben átalakult, a Bt.-t követően Kft. formában folytatja tevékenységét. 2012 egy újabb mérföldkő volt a vállalkozás életében, ugyanis kiskereskedelmi egységet hozott létre (5000 Szolnok, Thököly út 97.), melynek célja a közkedvelt Csepel magyar kerékpárok márkaképviselete, és elérhetővé tétele a lakosság számára, szinte teljes modell – és színválasztékkal, több mint száz kerékpárt magába foglaló készlettel és márkafüggetlen szakszervizzel.

2014 őszétől a kis- és nagykereskedelmi tevékenység összehangolása, a nagyobb árukészlet és a hatékonyabb árutárolás illetve mozgatás megvalósítása érdekében, a vállalkozás nagyobb raktárépületbe költözött, - (5000 Szolnok, Nagysándor József u. 31) - s immár ott fogadja, szolgálja ki nagykereskedelmi partnereit.

Webáruház készítés